Česta pitanja?

Načini plaćanja u maloprodajnim objektima i internet prodavnici?

Dodatna pitanja?

Trg Nikole Pašića, Beograd
064 863 42 21

TC Promenada, Novi Sad
064 863 42 36

BIG Fashion, Kragujevac
064 836 42 17

Bulevar oslobođenja, Leskovac
064 863 44 41

Politika kolačića

Radi optimalnog funkcionisanja Martini Vesto internet prodavnice i stalnog unapređenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva, koristimo kolačiće (Cookies) koji se čuvaju na vašem računaru. U skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka o ličnosti, obaveštavamo potrošače o načinu korišćenja kolačića. Korišćenjem Mona internet prodavnice prihvatate upotrebu neophodnih kolačića radi tehničke funkcionalnosti i unapređenja korisničkog iskustva. Za kolačiće koji nisu neophodni, tražićemo saglasnost potrošača. Ako ne želite da koristite određene kolačiće, možete i dalje pregledavati stranicu, ali neke funkcije možda neće biti dostupne. Korišćenjem Mona internet prodavnice, saglasni ste sa našom politikom kolačića. Martini Vesto zadržava pravo da ažurira ovu politiku kolačića u bilo kom trenutku.

Šta su kolačići i koje informacije skupljaju?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na uređaju prilikom posete veb-sajtu. Oni omogućavaju veb-sajtu da pamti radnje i podešavanja korisnika, olakšavajući navigaciju i unapređujući korisničko iskustvo. Kolačići mogu čuvati različite informacije, ali pristup tim podacima je moguć samo uz saglasnost korisnika. Veb-sajtovi ne mogu pristupiti informacijama na uređaju korisnika bez prethodne saglasnosti. Korisnici mogu promeniti postavke svog internet pretraživača kako bi upravljali kolačićima. Kolačići se ne koriste za špijuniranje korisnika niti za pokretanje zlonamernog koda. Postoje različite vrste kolačića koje se klasifikuju prema trajanju, domenu i nameni. Oni mogu biti privremeni ili trajni, kao i prve strane ili treće strane. Prema svrsi, mogu biti neophodni za tehničke karakteristike, funkcionalni za unapređenje korisničkog iskustva, analitički za praćenje upotrebe stranica i marketinški za prilagođavanje reklama.

Kolačići treće strane na sajtu Martini Vesto?

Da li vebsajt Martini Vesto koristi kolačiće treće strane? Martini Vesto ne postavlja kolačiće treće strane, ali koristi nekoliko eksternih servisa koji skladište ograničene kolačiće. Iako ovi kolačići nisu direktno postavljeni od strane Martini Vesto veb-stranice, neki od njih su neophodni za normalno funkcionisanje određenih funkcija, što olakšava korisnicima pristup sadržaju. Trenutno, Martini Vesto koristi sledeće servise za merenje posećenosti: Google Analytics, Facebook Pixel i Segmentify. Više informacija o politici privatnosti ovih servisa možete pronaći na njihovim veb-stranicama.

Upravljanje kolačićima na Martini Vesto sajtu?

Prilikom prve posete, Martini Vesto sajt će od korisnika zatražiti saglasnost za korišćenje kolačića koji nisu esencijalni (kao što su funkcionalni ili analitički kolačići).

Korisnici imaju mogućnost da u bilo kom trenutku isključe kolačiće koji nisu esencijalni, što će rezultirati time da se oni neće čuvati na njihovim uređajima. Postavke kolačića se mogu kontrolisati i konfigurisati u internet pretraživaču korisnika.

Ako se kolačići onemoguće, moguće je da korisnici neće moći da pristupe određenim funkcijama na Martini Vesto internet prodavnici.

Kolačići na spoljnim vezama?

Kada korisnici koriste spoljne veze na našoj internet stranici (kao što su društvene mreže Facebook, Instagram, YouTube, TikTok itd.), biće preusmereni na spoljne domene. Važno je napomenuti da ovi spoljni domeni mogu koristiti kolačiće, ali Martini Vesto veb-sajt nema kontrolu nad tim procesom.

Podaci prikupljeni putem kolačića i sličnih tehnologija na tim spoljnim domenima nisu dostupni kompaniji Martini Vesto od strane njihovih vlasnika ili zastupnika.

Za više informacija o kolačićima i opcijama upravljanja njima, molimo korisnike da provere izjave i politike o kolačićima na tim spoljnim domenima.

Društvene mreže

Zapratite nas na @martinivestoofficial