Boško Jakovljević osvojio Atinu: Modna revija na grčkom tlu

Posle zapanjujućeg uspeha na domaćem tržištu sa kolekcijama za modnu kuću “Martini Vesto”, popularni voditelj i maneken Boško Jakovljević konačno je zakoračio na međunarodnu scenu mode. Njegov talent i rad sada su pod svetlima reflektora i modnim očima u Atini, gde je na “Athens Xclusiv Designer’s Fashion Week” predstavio svoje najnovije kreacije.

Zahvaljujući saradnji sa “Serbia Fashion Week”, 23. oktobra je održao svoju prvu reviju u grčkoj prestonici, a reakcije nisu mogle biti bolje. Grci su bili oduševljeni novim pristupom modi koji je Boško donio pod Akropolj.

“Utisci iz Atine su – neopisivi. Prezadovoljan sam kako je sve prošlo. I publika i kritičari bili su oduševljeni, a mediji su sjajno ispratili reviju na kojoj se pojavilo i mnogo poznatih ličnosti iz njihovog javnog života”, otkriva Boško.

Njegova kolekcija “Dekadence” predstavljala je izazov, ali Boško je u potpunosti trijumfovao. Uz pažljivo izrađene modele, neki od kojih su čak bili od papira, Boško je pokazao da moda može biti oslobađajuća i zabavna, neopterećena trendovima i mišljenjima drugih.

“Želeo sam da predstavim modu na malo drugačiji način, da naglasim kako ona ne sme da nam bude opterećenje, već zabava. Smatram da treba da je nosimo onako kako se to nama sviđa, a ne da robujemo razmišljanju šta će ko da nam kaže. Nije sve u komercijali. Moda dozvoljava sve ono što nam se sviđa”, ističe Boško.

Revija je bila ispunjena iznenađenjima, poput balončića sa grčkim izrazima koji su dodatno začinili njegove kreacije. Posetioci su bili oduševljeni inovativnim pristupom i detaljima koji su uneli dašak stripovske atmosfere na modnu pistu Atine.

Ova revija nije samo bila predstavljanje mode, već i potvrda Boškovog statusa kao talentovanog dizajnera i vizionara. Sa ponudama za saradnju sa buticima i pozivom da se sledeće godine ponovo pojavi na atinskoj Nedelji mode, Boško Jakovljević definitivno osvaja srca modnih sladokusaca širom sveta.