Boško Jakovljević Svetlost Pariza: Modna Senzacija na Paris Fashion Weeku

U elegantnom ambijentu bivše rezidencije španske kraljevske porodice, poznate kao “La Galerie Bourbon” u srcu Pariza, Boško Jakovljević je svojom kolekcijom muških i ženskih odela “Martini Vesto by Boško” osvojio srca ljubitelja mode u “Gradu svetlosti”.

Kao deo programa Federacije visoke mode Francuske na prestižnom Paris Fashion Weeku, srpski dizajneri, među kojima se isticao Boško, predstavili su svoje kreacije pored renomiranih svetskih modnih kreatora i brendova. Njihovi radovi su zasijali u punom sjaju, izazivajući oduševljenje publike i fantastične komentare.

“Publika voli jer je drugačije! Deo kolekcije je izrađen od papira, podržavajući koncept održive mode, a posebno za reviju su kreirane čizme i patike”, otkrio je Boško.

Uz zahvalnost Zani koja je dozvolila korišćenje pesme “Mladiću moj” na reviji, Boško je dodao dodatni šarm i emotivnu dubinu svojim kreacijama.

Reviji su prisustvovali brojni predstavnici sveta mode, influenseri, članovi francuske komore za modu, kao i ambasadorka Srbije u Parizu, svi ističući izuzetnost Boškovog talenta i doprinosa modnoj sceni.

Očaravajuće reakcije na Boškovu reviju svedoče da je on istinski kapetan naše modne reprezentacije, dostojno predstavljajući srpsku kreativnost i estetiku na svetskoj sceni