Novi Sergej Trifunović na Sceni: Oduševljava Publiku na Perwoll Fashion Week-u

Četvrta večer Perwoll Fashion Week-a bila je rezervisana za spektakularnu reviju brenda Martini Vesto by Boško, a poseban gost na događaju bio je niko drugi do glumac Sergej Trifunović.

Ljubitelji mode su bili privilegovani da vide najnovije kreacije koje ostaju verni prepoznatljivom stilu Boška Jakovljevića, ali su istovremeno obogaćene novim materijalima i konceptima koji su oduševili prisutne.

Sergej Trifunović je zasenio publiku svojim manekenskim umećem dok je prošetao pistom u “All Black” izdanju, dodajući dodatnu dozu šarma već sjajnoj atmosferi.

Kolekcija “Fantastično Putovanje” izdvaja se po neobičnom izboru materijala, pri čemu je jedan deo kreacija izrađen od recikliranog papira. Ovime je Boško istakao svoju posvećenost konceptu održive mode, ali i važnosti zaštite životne sredine. Posebno impresivni su bili komadi obuće – čizme i patike – koji su takođe bili izrađeni od papira, što je demonstriralo Boškovu sposobnost da običan materijal transformiše u nešto izuzetno.

Muzička podloga revije, koju je obezbedila Slađana Milošević, doprinela je uzbuđenju publike, koja je tokom cele revije aplaudirala, pevušila i maštala. Boško je na kraju revije poslao poruku MaštAI, podsećajući nas na važnost mašte i inovativnosti u svetu mode.