Česta pitanja?

Načini plaćanja u maloprodajnim objektima i internet prodavnici?

Dodatna pitanja?

Trg Nikole Pašića, Beograd
064 863 42 21

TC Promenada, Novi Sad
064 863 42 36

BIG Fashion, Kragujevac
064 836 42 17

Bulevar oslobođenja, Leskovac
064 863 44 41

Pravila privatnosti

U savremenom poslovanju, obrada ličnih podataka je ključna komponenta. Kao kompanija s izgrađenom reputacijom u ovoj oblasti, Martini Vesto ističe važnost zaštite privatnosti svojih kupaca i korisnika veb-sajta. Sprovodimo sveobuhvatne mere zaštite podataka o ličnosti, u skladu sa relevantnim propisima, kako bismo osigurali da se obrada vrši u skladu sa svrhom i zakonskim osnovom. Vaši podaci su kod nas sigurni, jer se obavezuje da ih čuva i obrađuje sa posebnom pažnjom. Ni pod kojim uslovima nećemo deliti vaše podatke sa neovlašćenim trećim licima. Svaki zaposlen u Martini Vesto je svestan važnosti zaštite privatnosti podataka i obavezan je da poštuje naša Pravila privatnosti. Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre nego što nastavite sa upotrebom naših usluga. Vaša poseta našoj stranici i korišćenje usluga podrazumeva prihvatanje ovih uslova u potpunosti. U suprotnom, molimo vas da ne koristite našu veb-stranicu. Ova Pravila privatnosti pruža detaljne informacije o vrsti, svrsi, pravnom osnovu i pravima u vezi sa obradom vaših ličnih podataka, kao i o načinu njihovog čuvanja i eventualnim izmenama.

Odgovornost za obradu podataka o ličnosti

Odgovornost za obradu podataka o ličnosti u svojstvu rukovaoca snosi:

 • Naziv: Martini Vesto;
 • Sedište: Đorđa Stamenkovića BB, 16000 Leskovac;
 • Matični broj: 61100326;
 • Poreski identifikacioni broj: 105460869;
 • Kontakt: info@martini-vesto.com.

Vrste podataka o ličnosti koje obradjujemo

Martini Vesto prikuplja i obrađuje različite vrste podataka o ličnosti, među kojima su:

 • Ime i prezime
 • Adresa stanovanja
 • Broj telefona
 • Email adresa
 • IP adresa
 • Pol
 • Datum rođenja

Pravni okvir i ciljevi obrade podataka o ličnosti

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, podatak o ličnosti definiše svaki aspekt koji identifikuje ili bi mogao identifikovati fizičko lice. Martini Vesto d.o.o. ima zakonsku obavezu da garantuje zaštitu podataka o ličnosti svojih korisnika i kupaca, koristeći ih isključivo u skladu sa definisanim svrhama i pravnim osnovima.

Pravni osnovi za obradu podataka o ličnosti mogu biti različiti, uključujući pristanak korisnika, zaključivanje i izvršenje ugovora, poštovanje pravnih obaveza, zaštita vitalnih interesa korisnika ili drugih fizičkih lica, izvršenje poslova od javnog interesa ili zakonom propisanih ovlašćenja, kao i legitimni interesi rukovaoca. Svrha obrade podataka može obuhvatati odgovaranje na upite korisnika, pružanje usluga, omogućavanje kupovine i plaćanja, personalizaciju iskustva korisnika, kao i marketinške aktivnosti.

Korisnicima je omogućeno da u svakom trenutku povuku svoj pristanak ili vrše kontrolu nad postavkama kolačića, prilagođavajući ih svojim potrebama. Martini Vesto d.o.o. preduzima odgovarajuće mere zaštite podataka o ličnosti, uz poštovanje svih zakonskih i tehničkih zahteva, kako bi osigurao sigurnost i privatnost svojih korisnika.

Registracija i kreiranje profila na Martini Vesto internet prodavnici

Martini Vesto internet prodavnicu možete koristiti kao “Registrovani korisnik” ili “Gost”.

Da biste se registrovali i otvorili korisnički profil, potrebni su nam sledeći lični podaci: Ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona, adresa i mesto stanovanja, pol, datum rođenja i IP adresa.

Vaš Martini Vesto profil je dostupan samo nakon što se registrujete na veb-stranici sa tačnim registracionim podacima, tj. e-mail adresom i lozinkom – stoga vas molimo da te podatke čuvate i koristite sigurne (složene) lozinke. Preporučujemo kombinovanje velikih i malih slova sa brojevima, kao i korišćenje lozinke sa najmanje sedam znakova. Takođe, savetujemo promenu lozinke barem jednom godišnje. Martini Vesto d.o.o. nema pristup lozinki, što znači da je korisnik isključivo odgovoran za zaštitu svoje lozinke.

Svaki korisnik je odgovoran za tačnost i verodostojnost informacija koje pruži.

Korisnik garantuje lično upravljanje svojim profilom, ili ovlasti drugo lice da to čini.

Martini Vesto d.o.o. Beograd čuva podatke do opoziva ili deaktivacije profila u skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije. Korisnik može deaktivirati svoj profil u bilo kom trenutku slanjem pismenog obaveštenja na odgovarajuću adresu elektronske pošte na info@martini-vesto.com (mejl mora biti poslat sa adrese kojom se korisnik registrovao kao registrovani korisnik) ili slanjem pisma na adresu sedišta rukovaoca. Nakon deaktivacije registracije, Martini Vesto internet prodavnica će čuvati vaše podatke 6 meseci od dana deaktivacije, radi rešavanja eventualnih reklamacija iz prethodnog perioda.

Gore navedeni podaci (osim lozinke) i istorija porudžbina na vašem profilu su dostupni samo zaposlenima u Martini Vesto d.o.o. i obradjivačima sa kojima rukovalac ima regulisan odnos, u slučajevima kada je to neophodno za ispunjenje svrhe obrade.

Isporuka robe naručene preko online prodavnice

Lične informacije kontakt osobe za dostavu, uključujući ime i prezime, adresu za dostavu, e-mail adresu i broj telefona, koje su dobijene potvrdom porudžbine, delimo sa našim logističkim partnerima (D Express i Bex Express), radi pripreme i dostave proizvoda na adresu po vašem zahtevu. Naši poslovni partneri koriste ove podatke isključivo u svrhu isporuke pojedinačnih pošiljki.

Kontakt i upiti

Korisnici našeg veb-sajta mogu nam postaviti pitanja putem kontaktnih obrazaca dostupnih na Martini Vesto internet prodavnici ili putem e-mail adrese. Podaci koje korisnici dostave (IP adresa i/ili e-mail adresa) koriste se isključivo za rešavanje njihovih upita.

Podaci o platnim karticama i bezbednost

Podaci o platnim karticama uneti prilikom kupovine na Martini Vesto internet prodavnici ne obrađuju se u našim sistemima već se obrada vrši putem naših partnerskih sistema za onlajn plaćanje (Raiffeisen banka Srbija, Cybersource i PayPal), a mi dobijamo informacije o statusu transakcije.

Prijava na Newsletter i marketing

Prijavom na newsletter, korisnici daju pristanak da primaju informacije o novostima, marketinškim aktivnostima i drugim događajima vezanim za Martini Vesto. Newsletter se može odjaviti u bilo kom trenutku.

Prava lica na koje se podaci odnose

Za ostvarivanje prava ili pitanja o zaštiti podataka, možete se obratiti na adresu info@martini-vesto.com ili na adresu Đorđa Stamenkovića BB, 16000 Leskovac.

Obrađivači podataka o ličnosti

Podaci o ličnosti dele se sa poslovnim partnerima kao što su D-Express, Bex Express, Raiffeisen banka, OTP Banka i drugi, u cilju pružanja usluga kao što su skladištenje zaliha, onlajn plaćanja, kurirske usluge, i druge.

Čuvanje podataka

Podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno da bi se ispunila svrha za koju su prikupljeni, u skladu sa zakonskim obavezama.

Društvene mreže

Zapratite nas na @martinivestoofficial